Знакът, който даваме с младия председател на НС е, че идва

...
Знакът, който даваме с младия председател на НС е, че идва
Коментари Харесай

Асен Василев: Силно се надяваме, че ще успеем да направим правителство за 4-годишен мандат

" Знакът, който даваме с младия ръководител на Народно събрание е, че идва ново потомство в политиката, което няма багаж, не носи контузии, и е градивно, желае да тръгнат нещата по нов метод, да се работи дружно, да си почистим страната, да я подредим, това потомство да може да работи и приятелите му от чужбина да желаят да се върнат. Преговорите не престават, това е една първа стъпка, обикновено е една политическа мощ да излъчи представители за Народното събрание. " - сподели Асен Василев от Политическа партия в студиото на " Панорама " по Българска национална телевизия.

" Готови са секторните политики - към 120-30 страници са. Те бяха циркулирани с всички групи. Имаме финално схващане за секторните политики. В момента се изготвя политическата част. Структурата на Министерски съвет надяваме се да е ясна в началото на идната седмица. Окончателен вид няма по какъв начин да има към този момент. 

Не бих споделил, че е мъчно да се избере съставът, прави се оценката на кандидатурите. 

Формула 8 4 3 2 за депутати няма, има схващане, че по отношение на броя депутати, ще има тежест в Министерски съвет. Когато се разберем, слагаме чертата, нямаме право на трета неточност. "   - заключи гостът в студиото.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР